Retur policy

Retur- och återbetalningspolicy

För att vara berättigad till återbetalning måste du returnera produkten inom 14 kalenderdagar efter ditt köp. Produkten ska vara i samma skick som du får den och oskadad på något sätt.
När vi har tagit emot din vara kommer vårt team av proffs att inspektera den och behandla din återbetalning. Pengarna kommer att återbetalas till den ursprungliga betalningsmetod som du använde under köpet. För kreditkortsbetalningar kan det ta 5 till 10 arbetsdagar innan en återbetalning visas på ditt kreditkortsutdrag. Om produkten är skadad på något sätt, eller du har påbörjat returen efter att 14 kalenderdagar har gått, kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. Om något är oklart eller om du har fler frågor är du välkommen att kontakta vår kundsupport.

Dina rättigheter är 2 år garanti och 14 dagar öppet köp. Återbetalningar inkluderar inga frakt- och hanteringsavgifter som visas på följesedeln eller fakturan. Fraktavgifter för alla returer måste vara förbetalda och försäkrade av dig. Du är ansvarig för eventuell förlust eller skada under transporten. Vi garanterar inte att vi får din returnerade vara. Frakt- och hanteringsavgifter återbetalas inte. Eventuella belopp som återbetalas inkluderar inte fraktkostnaden.

Observera att en kund kan endast skicka en retur till vår reservdelarpartner i Stockholm samt betala fraktkostnaden.

Viktigt att kunden skickar alla delar som finns i förpackning samt original förpackning annars returen blir ej godkänt.

Har ni mera frågor eller funderingar? ni kan kontakta våra kundtjänst team via hemsidan eller via mail direkt kontakt@babify.se