Om oss

Det Svenska företaget Babify grundades i Sverige.

Som i början bestod av produktutbud med snygga designer för barn. Under den senaste tiden har företaget blivit allt större och mer nationellt inriktat med ett allt mer mångsidigt produktsortiment. Men kärnan i vår verksamhet har förblivit densamma sedan vi grundades: Verksamheten bygger fortfarande på innovativ utveckling av högkvalitativa produkter och kärlek.

Vi erbjuder det mest unika produktsortimentet på marknaden

Vårt sortiment består av unika framtagna produkter och tillbehör som vi säljer i Norden. Vi har med noggrannhet framtagit varje produkt där vi kvalitetssäkrar och testar i hemmamiljö. Vår ide är att erbjuda ett produktsortiment som är praktiskt för dina barn som kan komma att behövas i alla skeden i livet. 

Varför vi är i branschen

Vår verksamhet är baserad på kunskap om vad barn behöver och önskan att förse dem med allt bättre produkter. Vi vill också underlätta vardagen för föräldrar genom att erbjuda produkter av hög kvalitet som är lätta att använda och för att tillgodose dem exakta rätta behoven.

Vad vi strävar efter

Vi är ett mycket motiverat team av experter med en konstant törst efter kunskap. Vi vill lära oss mer om barn varje dag och vara en attraktiv och pålitlig partner för kunder och leverantörer. Vårt mål är att utveckla marknaden för barnprodukter och att leda vägen med produktutveckling i branschen. Vi betonar hållbar utveckling och alla våra aktiviteter bygger på respekt.
Organisationsnummer 9110020576SE babify Sverige adressen Nyängsvägen 25 tlf 0703868208

Kundtjänst
Har ni mera frågor eller funderingar? ni kan kontakta våra kundtjänst team via hemsidan formulär