Om oss

Det Svenska företaget Babify grundades i Sverige.

Som i början bestod av produktutbud med snygga designer för barn. Under den senaste tiden har företaget blivit allt större och mer nationellt inriktat med ett allt mer mångsidigt produktsortiment. Men kärnan i vår verksamhet har förblivit densamma sedan vi grundades: Verksamheten bygger fortfarande på innovativ utveckling av högkvalitativa produkter och kärlek.

Vi erbjuder det mest unika produktsortimentet på marknaden

Vårt sortiment består av unika framtagna produkter och tillbehör som vi säljer i Norden. Vi har med noggrannhet framtagit varje produkt där vi kvalitetssäkrar och testar i hemmamiljö. Vår ide är att erbjuda ett produktsortiment som är praktiskt för dina barn som kan komma att behövas i alla skeden i livet. 

Varför vi är i branschen

Vår verksamhet är baserad på kunskap om vad barn behöver och önskan att förse dem med allt bättre produkter. Vi vill också underlätta vardagen för föräldrar genom att erbjuda produkter av hög kvalitet som är lätta att använda och för att tillgodose dem exakta rätta behoven.

Vad vi strävar efter

Vi är ett mycket motiverat team av experter med en konstant törst efter kunskap. Vi vill lära oss mer om barn varje dag och vara en attraktiv och pålitlig partner för kunder och leverantörer. Vårt mål är att utveckla marknaden för barnprodukter och att leda vägen med produktutveckling i branschen. Vi betonar hållbar utveckling och alla våra aktiviteter bygger på respekt.
Organisationsnummer 9110020576SE babify Sverige adressen Nyängsvägen 25 tlf 0703868208

Retur- och återbetalnings policy

För att vara berättigad till återbetalning måste du returnera produkten inom 14 kalenderdagar efter ditt köp. Produkten ska vara i samma skick som du får den och oskadad på något sätt.
När vi har tagit emot din vara kommer vårt team av proffs att inspektera den och behandla din återbetalning. Pengarna kommer att återbetalas till den ursprungliga betalningsmetod som du använde under köpet. För kreditkorts betalningar kan det ta 5 till 10 arbetsdagar innan en återbetalning visas på ditt kreditkorts utdrag. Om produkten är skadad på något sätt, eller du har påbörjat returen efter att 14 kalenderdagar har gått, kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. Om något är oklart eller om du har fler frågor är du välkommen att kontakta vår kundsupport.

Återbetalningar inkluderar inga frakt- och hanterings avgifter som visas på följesedeln eller fakturan. Fraktavgifter för alla returer måste vara för betalda och försäkrade av dig. Du är ansvarig för eventuell förlust eller skada under transporten. Vi garanterar inte att vi får din returnerade vara. Frakt- och hanterings avgifter återbetalas inte. Eventuella belopp som återbetalas inkluderar inte fraktkostnaden.

Observera att baby inte säljer en retur vara. En kund kan endast skicka en retur till vår reservdelar partner i Stockholm samt betala fraktkostnaden.

Frakt policy

Fri frakt i hela Sverige, order behandlingstid  plus leveranstiden är mellan 4 till 9 arbetsdagar.

Kundtjänst
Har ni mera frågor eller funderingar? ni kan kontakta våra kundtjänst team via hemsidan formulär